EPIC! Ilyen, ha egy operatőr gyorsabban fut kamerával, mint a 100 méteres síkfutás döntősei! - Videó

Futótűzként terjed a videó a neten: egy operatőr minden versenyzőt lehagyott egy egyetemi spritverseny döntőjében. Kamerával a kezében.

Hao Xiaoyang, az észak-kínai Shanxi tartományban található Datong Egyetem végzős hallgatója dinamikus felvételeket akart készíteni a 100 méteres síkfutás döntőjéről, persze, maga sem hitte, hogy az akciójával ellopja majd a showt a sportolók elől. Hao a külső sávban foglalt helyet, néhány méterrel az atléták előtt, és ott várta a startpisztoly eldördülését, hogy megiramodjon, miközben a kameráját a futókra szegezi.

Szerencsére volt olyan kamera is a versenyen, ami meg az amatőr operatőr teljesítményét is megörökítette, így most az egész világot bejárja a nem mindennapi felvétel. Hao ugyanis a több kilós kamerát a kezében tartva is gyorsabbnak tűnt a versenyzőknél, az eredményhirdetés után pedig elmondta, meglepte, hogy ekkora figyelmet kap majd ezzel az akciójával. Számára azonban az volt az igazi kihívás, hogy a kameráját viszonylagosan stabilan tartsa futás közben.

Persze, kamera stabilizátort is használt futás közben - ami ráadásul 4 kilót nyomott. EPIC!

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

 

24 óra