Ismert magyar rockzenész a dunavarsányi gyilkosság áldozata - Fotók

Egy apa és a fia végezhetett a feleség új párjával hétfőn reggel Dunavarsányban. Az áldozat egy ismert zenész.

Ellepték a rendőrök Dunavarsányt és térségét hétfőn reggel. A rendőrök "2021. május 3-án 7 óra után arról kaptak bejelentést, hogy egy Szigetsor utcai ház udvarán leszúrtak egy férfit. Az áldozat belehalt sérüléseibe, a támadók elmenekültek." - írta meg a TWN.hu a rendőrség közleménye alapján tegnap. A Bors híre szerint egy szereli dráma húzódhat a tragédia hátterében. A gyilkosság gyanúsítottja D. Sándor és fia, Sanyika. Az áldozat pedig a férfi feleségének új szerelme, az ismert rockzenész, K. Gyula.

A rendőrök helyszíni képeket tettek közzé!

A nő a lap információi szerint a zenész miatt hagyta el a férjét, a épp a tragédia napján lett volna a válóperük. "Évike mindenkit – még a családját is – megdöbbentette, amikor egyik reggel közölte, hogy elköltözik. Semmit nem vitt magával, egyetlen táskával távozott. Azóta sem tudta senki, hogy hol van, mindenkivel megszakította a kapcsolatot, elérni sem lehetett, valósággal eltűnt a Föld színéről" - mondta a férfi egyik szomszédja a Borsnak.

"Sándor összetört, a fia, Sanyika is visszaköltözött hozzá, azóta együtt éltek. Azt azonban nem gondoltuk, hogy ilyesmit terveznek, sokkolt minket, ami történt" – magyarázta. A férfi és fia hétfőn reggel késekkel felfegyverkezve ment a zenész házához és az udvaron támadtak rá. A gyilkosság után a két férfi elmenekült, az apa később önként adta fel magát, a fiát elfogták.

A rendőrök helyszíni képeket tettek közzé!

Címlapfotó: police.hu

24 óra