NYILVÁNOSAK A KÉPEK: Több mint 2 milliárdért vette Messi ezt a luxuslakást Miami-ban - Fotók

A Barcelona 33 éves sztárja tavaly 30 milliárdot keresett hivatalosan, simán futja neki ilyenekre. Nyilvánosak lettek a képek.

Mindent megnyert már, amit focista megnyerhet, csak a világbajnoki cím hiányzik a tarsolyából. Leo Messi már most beírta magát a rekordok könyvébe, ráadásul lehet még néhány jó és sikeres éve, azaz újabb rekordot forogthatnak veszélyben. Egy ideje a Barcelonából való távozásáról is pletykálnak, és többek között az is felmerült, Miamiba költözhet, hogy David Beckham csapatában együtt játsszon majd örök riválisával, Cristiano Ronaldoval. Messi tavaly hivatalosan 30 milliárdot keresett, így a legjobban kereső sztárok listáján 5. lett. ENnyi pénzből azért már bőven futja, ha ingatlan szeretne venni, márpedig most beújított egyet.

Második luxuslakását vette Miamiban az argentín zseni - képek is vannak!

via GIPHY

7,3 millió dollárért, azaz közel 2,2 milliárd forintért vett egy tengerparti toronyházban egy luxuslakást magának a Barcelona sztárja. Az 510 négyzetméteres apartmanhoz egy közel 200 négyzetméteres terasz is tartozik. A lakásban 4 hálószoba és 4 és fél fürdőszoba található, és bebútorozva, a 8 millió vételárat lealkudva kötött üzletet rá a labdazsonglőr. A Sunny Isles-i tengerparton álló luxustorony 6 medencét, spa-t, cabanákat, közvetlen tengerparti hozzáférést, fitneszközpontot, jógastúdiót, gyermekjátszóházat, séfkonyhát, pezsgőbárt és borospincét kínál a lakóknak. Messi korábban 2 és fél évvel ezelőtt vásárolta első miami társasházi lakását, szintén Sunny Islesben, 5 millió dollárért a Porsche Design Towerben, mintegy 10 háztömbnyire ettől a lakástól.

Egy biztos: ilyen lakást még nem nagyon láttál - nem is akárki engedhet meg magának ilyet!

Luxus a köbön! Messi új otthonához fogható nincs! Ha igen, az is csak neki!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra