MÁR NEM ÍGY NÉZ KI! Platinaszőke hajával Selena Gomez új ember lett! - Fotók

Zenei életében a mexikói gyökereihez tér vissza épp, de Selena Gomez más területen is merészet húzott. Az új hajával szinte fel sem ismertük.

Az elmúlt években számos mélyponton ment keresztül, most úgy tűnik, minden szempontból új életet kezd. 2017-ben gyakorlatilag az egyik legjobb barátnője mentette meg az életét Selena Gomez-nek, az akkor 31 éves Francia Raisa önként ajánlotta fel a világsztárnak az egyik veséjét, miután kiderült, az énekesnő egy súlyos autoimmun betegségben, lupusban szenved. Selena egy évvel később már szóba sem állt a lánnyal. Aztán ott volt Justin Bieber, aki előbb kidobta, majd visszaédesgette magához, aztán újra lapátra tette és gyakorlatilag lendületből szedte fel, majd vette el Hailey Baldwint. Tavaly Miley Cyrusnak egy karanténvideóban azt is elismerte: bipoláris zavart diagnosztizáltak nála.

via GIPHY

Selena Gomez hosszú hónapokra tűnt el a közösségi oldalakról is, utólag az is kiderült, szakemberek segítségét kérte, hogy felülkerekedjen a démonjain. Aztán szép lassan újra a mosolygós lány jelent meg a nyilvánosság előtt és a közösségi oldalakon. Sorra gyártotta a friss videókat, sorra jelentek meg róla az újabbnál-újabb kampányfotók, és a zenei pályán is látszólag új stlussal próbálta meg építeni magát. Szakértők egyértelműen kijelentették, a mexikói gyökereihez igyekszik visszatérni a fiatal sztár. És a jelek szeirnt már nem csak a zenéjére igaz ez.

Platinaszőke fürtjeivel most azonban mindenkit meglepett - mintha nulláról indítana karriert!

Bátor döntés és bátor szín - Selena új ember lett!

Címlapfotó: Promedia/RedDot

24 óra