MERÉSZ! Modell anyukák robbantják az új Insta-trendet - Ashley Graham volt az első! - Fotók

Sorra születnek a sztárbabák, és sorra bukkanak elő az anyukák, akik csatlakoznak a legújabb trendhez. Sokan kiakadnak a képek miatt.

A pandémiának köszönhető korlátozások miatt voltak, akik azt jósolták talán minden korábbinál több gyermek születi majd az elkövetkezendő hónapokban a világon. Nos, a friss kutatások szerint úgy tűnik, a nagy bébi-bumm elmarad, ami a hírességeket illeti, azonban ne panaszkodhatunk. Az elmúlt hónapokban is számos sztárcsemete született, sőt, nekik köszönhetően most egy olyan Insta-trend is terjedni látszik, ami miatt sokan hevesen tiltakoznak.

via GIPHY

Az első fecske talán Ashley Graham lehetett. A plus size modell épp annak köszönheti a karrierjét, hogy felvállalta, korántsem olyan tökéletes, mint amilyennek azt a világ szeretné. Pontosabban amilyen az elvárások szerint lennie kellene. És nem volt ez másképp a várandóssága alatt sem. Bátran és kendőzetlenül mutatta meg magát ruhák nélkül hatalmas pocakkal is, sőt, nem tért le erről az útról gyermeke születése óta se.

Azóta számos világhírű modell csatlakozott a klubhoz - fotóik alatt rendre felbukkannak az elégedetlenkedők. Tényleg ízlésetelen ez, vagy a világ legtermészetesebb dolga?

Ashley robbantotta a trendet, Emily, Elsa, Romee máris csatlakozott! Merész!

Címlapfotó: Instagram/collage

24 óra