Drámai bejelentés: Babos Tímea is elkapta a koronavírust!

Pozitív lett a tesztje Babos Tímeának. A teniszező a közösségi oldalán egy részletes bejegyzésben mesélte el, hogy derült ki, megfertőződött.

"Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nem vagyok túl szerencsés újabban Amerikában...

Múlt héten Miamiban, buborékban versenyeztem (ez azt jelenti, hogy végig csak a hotelben és a pályán voltam a többi sportolóval, maszkban stbstb..), ahol 3 negatív COVID-19 tesztem volt. Onnan átrepültem ide Charlestonba csütörtökön és ismét egy negatív tesztet produkáltam. Azóta is folyamatosan buborékban vagyok, sehol nem voltam, betartottam minden óvintézkedést.

Mindezek ellenére a tegnapi koronavírus tesztem POZITÍV lett. Azóta volt egy 2.tesztem, ami szintén ezt mutatta... Nem értem hogyan, mikor és miért történt, de ez most már nem is lényeges.

Ami fontos, hogy nagyon minimális, szinte semmi tünetem nincsen. Fáj a fejem és a torkom picit, illetve 1 napig éreztem az izmaim fáradékonyságát, de ezt érthetőnek találtam, hiszen sokat készültem az idei első salakpályás versenyemre. Lejátszottam egy egyéni és egy párosmeccset is, edzettem mellette, igazából csináltam a dolgom maximum erőbedobással, mint mindig.


Hogy most mi a teendő? Nem túl bíztató egyelőre a helyzet. 10 napig kell bezárva lennem a hotelszobámban, ahol még ablakot sem tudok nyitni. Erkély nincs, kondifelszerelésem egyelőre szintén nincs. Az edzőm szerencsére kétszer is negatív lett, így ő haza tud menni pénteken. Addig pedig megkértem őt és a Wta dolgozóit, hogy szerezzenek be nekem egy biciklit és pár kondis felszerelést. Meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok..

Továbbra is egyértelműen azt mondom, hogy az egészség az első és legfontosabb, és nagyon remélem, hogy nem lesznek tüneteim a következő napokban sem.

Úgyis érkezem majd a beszámolókkal!
Sok puszi és kitartás Mindenkinek!"

- írja Babos Tímea.

Címlapfotó: Instagram/timeababos

24 óra