Sokan féltek tőle, de a hír igaz! Aaron Carter egy videóval jelentette be - Fotók

Menj dokihoz, tesó - egy ideje ilyen és ehhez hasonló üzeneteket is kap az egykori tinisztár, akinek friss bejelentése most sokakat sokkol.

Felsorolni és képtelenség azt a sok botrányt, ami csak az elmúlt néhány évben történt Aaron Carter körül. Az egykori tinisztár legutóbb egy fiatal modellt fűzött, közvetlenül azok után, hogy néhány rendőrt kellett hívni rá az otthonában, mert nem hitte el, hogy az exe, egy európai sztriptízlány babát vár tőle. Ezt megelőzően egy német modellnek csapta a szelet, és a testvérével, a Backstreet Boys Nick Carterével kapcsolatban volt címlapokon. Kiderült, azt mondta, lelövi a várandós sógornőjét, így a bíróság távolságtartási végzést hozott ellene.

Az élő szörnnyé lett Aaron Carter most ismét aggasztó hírt közölt! 

Alig egy éve a nagy bejentést követően már soha nem derült ki, mi történt az egykori tinisztár születendő gyermekével, a táncoslánnyal mindenesetre hetekkel később kibékültek, hogy még az ősszel ismét hangos és botrányos összeveszés legyen a vége. A babáról azonban azóta is mélyen hallgattak. Majd - és most kapaszkodj - néhány héttel ezelőtt ismét közös képeket kezdtek posztolni Melanie-val, így ma már a rajongói is a leginkább trollkodni és röhögni járnak az oldalára. Bár most nekik is az arcukra fagyott a mosoly...

Aaron Carter egy élő videóval jelentette be a nagy hírt, amitől egy éve egyszer már mindenki sokkot kapott! 

Normál esetben mindenki gratulálna, de az ő esetükben ez nem könnyű... VIDEÓ!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra