MODELL: brutális fotók készültek a pankrátorról, aki nőként kezdett új életet!

Egy hónapja már, hogy a 196 centis hegyomlás "kiállt a fénybe" és bejelentette, nőként él tovább, brutális fotózásokon van túl. Insta-sztár lett.

Úgy tűnik, alig egy hónap alatt máris nagyobb hírnévre tett szert, mint karrierje csúcsán, profi sportolóként. Pedig akkortájt alig volt olyan este, hogy ne csodálhattuk volna meg az erejét a televízióban. Tyler Reks pankrátori karrierje 2009-ben indult, 2012-ig rendszeresen lehetett látni őt a TV-műsorokban. A 196 centiméter magas, több mint 110 kilós kolosszus olyan volt, mint egy szobor, erejével mindenkivel szemben volt esélye a ringben, talán ezért is kapta fel a világ most a fejét, amikor február elején a közösségi oldalán egy meglepő képet és egy megható valomást tett közzé.

Elárulta: nőként él már, és Gabbi Alon Tuft az új neve.

via GIPHY

A férfi akkor az alábbi vallomással lepte meg a világot: "Ez vagyok én. Ez az az oldal, amit elrejtettem az árnyékban. Féltem, mit fog gondolni rólam a világ - mit fog gondolni rólam a családom, a barátaim. De már nem félek. Szeretem magam úgy, ahogy vagyok. Az elmúlt 8 hónap a legsötétebb volt az életemben." - kezdi sorait a volt sportoló, aki ezt követően leírja, a teher, hogy megmutassa magát így a világnak, többször majdnem a vég közelébe sodorta. "De eljött a nap, amikor már mindegy volt nekem, mit gondolnak mások, határtalanná váltam, és hagytam, hogy az igazi énem kilépjen a fénybe" - folytatja.

Gabbi a feleségével valentin-napozott, és egy brutális fotózáson is túl van. Felrobbant az oldala!

Özönlenek a követők a nővé lett pankrátor oldalára - szexi képeivel fizet érte!

Címlapfotó: Instagram/gabetuft

24 óra