KINŐTTE: 6 milliárdért szabadulna legkisebb villájától Lebron James - Fotó

36 éves már, így pályája végéhez közeledik, a profik között azonban még mindig kimagasló a teljesítménye. Luxusvilláit meg sem lehet számolni, most az egyik feleslegessé vált - 6 milliárdért viheted.

Hatszoros NBA-bajnok a történelem legjobb kosárlabdázója, Michael Jordan, akihez az elmúlt évtizedekben Kobe Bryant-en kívül a leggakrabban Lebron James-t hasonlították. Utóbbi már 36 éves és jelenleg a Los Angeles Lakers színeiben tervezi, hogy újabb bajnoki címeket szerez, hiszen neki egyelőre csak négy van belőle. A pénzzel azonban más a helyzet. Ő lehet az első ugyanis, aki még aktív sportolói pályája során dollármilliárdos lesz.

via GIPHY

A 100 millió forintot is meghaladja Lebron James fizetése, - és most kapaszkodjatok meg! - naponta. Hihetetlen összeg, amivel a kosaras Cristiano Ronaldoval harcol az elsőségért. Az aktív játékosok közül messze ő a leggazdagabb, de Michael Jordan vagyona is "alig" csak az ötszöröse az övének, neki közel 2 milliárdja van, dollárban. Ha ezt nézzük, akkor bizony tényleg elenyésző az az összeg, amennyiért szabadulna az egyik Los Angeles-i villájától. Alig 20 millió dollárt, azaz kéthavi fizetését kéri érte, igaz, neki ez az egyik legkisebb, legszerényebb otthona.

A Brentwood-i villát nézve azonban leesik az ember álla!

Lebron James otthona minden képzeletet felülmúl!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra