SZEX ÉS NEW YORK: kiderült, mi történik Samantha Jones-szal a folytatásban! - Fotók

Alig egy napja robbant a hír, Kim Cattrall nélkül folytatódik a Szex és New York, Sarah Jessica parkert máris szórabírták Samantha ügyben.

Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) is igent mondott, az HBO Max pedig bejelentette, And Just Like That… címmel folytatódik a legendás sorozat. Nagy meglepetés nem okozott, hogy Kim Cattrall ebben már nem kap szerepet, hiszen alig 3 éve ő már a mozifilmre is nemet mondott, azaz irracionális feltételekkel mondott volna csak igent rá. Miután meghiúsult az a projekt ki is jelentette, soha többet nem vesz részt semmilyen folytatásban majd.

Csoda, hogy a rajongók azóta is azt találgatják, mi lesz a sorsa? Meghal? Elköltözik? Vagy szóba se hozzák a többiek?

via GIPHY

Miután a sokk, hogy Samantha nem lesz ott a folytatásban, alábbhagyott, a rajongók azonnal spekulálni kezdtek: Most mi lesz? Más kapja a szerepet? Vagy Samantha a forgatókönyv szerint meghal? A sorozat készítőinek nyilván foglaloznia kellett ezzel a kérdéssel, az HBO programigazgatója, Casey Bloys pedig a "TV Line" -nak adott interjújában ki is fejtette, hogyan oldják majd meg a nagy veszteséget. Ami már az elején leszögeztek, a folytatásban Carrie Bradshaw-éknak nem szabad majd feleleventeniük és emlegetniük a 30-as éveiket. Azaz azt az időszakot, amikor még Samantha is velük volt.

Hogy miért? Nos, erre is megérkezett a magyarázat - bár nem mindenkinek tetszik!

Kiderült, mi lesz a sorsa Samantha-nak a film sztorija szerint!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra