ELOLVADUNK: Egyéves lett Enrique Iglesias-ék kislánya - Megmutatták Mary-t - Fotók

Közös képeket sem szoktak posztolni, pedig ő már lassan húsz éve élnek boldog kapcsolatban: Enrique Iglesias és szerelme egyre gyakrabban mutatja meg a gyermekeit, a legkisebb egyéves lett. 

Idén már a 46-ot tölti majd Enrique Iglesias, aki nem csak énekesként, férfiként is roppant sikeres volt egész életében. Bő húsz évvel ezelőtt is népszerű volt már a nők körében, szerelmei között olyan hírességek is voltak, mint például a Miss Universe egyik nyertese, Alicia Machado, a popsztár, Christina Aguilera, vagy a híres színésznő, Jennifer Love Hewitt. 2001-ben aztán az Escape című számához készülő klip forgatásán megismerte a teniszező Anna Kournikova-t, 2003-tól pedig már egy párt is alkotnak. Igaz, volt pár mosolyszünet közöttük is...

Tavaly februárban pedig már a pár harmadik gyermeke született meg.

A baba érkezése természetesen azonnal a bulvárlapok címlapján landolt, már csak azért is, mert nem sokkal a pici születése után az édesapa egy képet is posztolt vele a közösségi oldalára. Senki nem számított erre, ugyanis Enrique és Anna Kournikova már a három évvel ezelőtt született ikergyermekeit sem nagyon mutogatta. Arról már nem is beszélve, hogy ők, mint pár sem sűrűn jelennek meg együtt a nagy nyilvánosság előtt. Róluk elsősorban csak paparazzi-képek készülnek. 

A pici 1 éves lett - meglepődött mindenki, híres édesanyjuk megmutatta őket!

Íme Enrique Iglesias-ék gyermekei - az anyjukra ütöttek mind!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra