SZÁZMILLIÓKAT BUKOTT: Matthew Perry-nek el kell hagynia ezt az otthonát! - Fotók

Matthew Perry mélyrepülése hónapok óta téma a világon, most látszólag egy picit fellélegezhet. De reméljük, most lesz a közelében valaki, mielőtt még nagyobb baj történik...

Matthew Perry nemrég töltötte be az 51-et, de valószínűleg összetenné a kezét, ha csak annyinak nézne ki. A Jóbarátok sztárja számos elvonokúrán van túl, sajnos egyik sem volt sikeres, a közelmúltban pedig egy volt barátnője is kipakolt róla, őt terhesen küldte bűnözők közé, hogy tiltott szereket vegyen neki. Azért, mert Matthew véleménye szerint egy kismamát nem bántanának soha a nehézfiúk. Jó ideje persze az is téma, hogy rövidesen a Jóbarátok visszatérhetnek a vászonra, sőt, már a forgatások is megkezdődtek. A rajongók persze azt találgatják, Chandler, azaz Perry összeszedi-e magát addigra. Nem olyan rég váratlanul a 29 éves barátnőjét is eljegyezte, most pedig egy újabb nyugtalanító hír érkezett:

Matthewnak költöznie kell a Malibu-i tengerparti otthonából!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Alig néhány hónapja robbant a hír, a színész eladásra kínálta az otthonát, amit a saját ötlete és tervei alapján építettek. Ráadásul 35 helyett már 27 millió dollárért is odaadná, azaz 2 és fél milliárdról is lemondana, csak vigyék el. A pletykák szerint Matthew bevételei jelentősen csökkentek, a hirdetők kerülik, forgatni jelen állapotában valószínűleg képtelen. De valamiért nagyon kellett neki a pénz é a jelek szerint most fellélegezhet. A másik otthonát is eladásra kínálta, és most el is vitték. Közel 4 milliárd üti most a zsebét.

Más kérdés: sokan aggódnak, mi lesz a pénz sorsa. Ezt az házat viszont mindenkinek látnia kell....

Mindenét pénzzé teszi? Ez a luxusház már nem az övé!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra