SZELFIJEI BUKTATTÁK LE: napi 2 milliót költ Kylie Jenner, hogy itt lehessen - Fotók

Néhány hete jött a lista a tavaly legjobban kereső hírességekről, amelyen Kylie Jenner egyedüli nőként szerepelt a legjobb tízben, rögtön az első helyen. Egyedül többet keresett, mint az őt követő hat sztár együtt. Szóval, futja erre... 

Követhetetlen lassan, hogy járnak-kelnek a világban, és a jelek szerint a család legfiatalabb, de legjobban kereső tagja akkor sem áll le, ha a többiek már unkáj a repkedést. Emlékezetes, Karácsony előtt a Kardashian-Jenner lányok egy 15 hektáros birtokon egy 1500 négyzetméteres rönkházat béreltek ki a Tahoe-tónál, napi 2 millió forintért. majd ezt követően a világhírű síparadicsomban, Aspenben béreltek ki egy kastélyt. Miután mindkét festői helyszínen elkészültek az ilyenkor szokásos szelfik, mindenki hazatért. 

Már majdnem el is felejtettük őket egy napra, amikor Kylie szelfikkel kezdte el bombázni a követőit - ezek buktatták le!

via GIPHY

Harmadik napja érkeznek a szelfik és nem mindennapi videók Kylie-tól a közösségi oldalára, olyan képek és olyan helyszínen, hogy az embernek az az érzése, ilyen biztos nem is létezik. Persze, aki járatos a luxusutazások világában, az nagyon könnyen kiderítette, miről is lehet szó, így sokáig nem is maradhatott titokban, Kylie hol van épp jelenleg. Meg is érkeztek az első képek, olyanok, amilyeneket a realitysztár biztos nem osztott meg, így ugyanis nem csak a százmilliós rajongótábora, de az egész világ tudja a lakcímét. Pedig az jelenleg napi 2 millió forintba fáj neki - bár ezt az összeget észre sem veszi.

Találkozni szeretnél Kylie-val? Mutatjuk, hová kell menned!

Saját szelfijei buktatták le - gyanítjuk, most "menekülnie" kell!

Címlapfotó: Instagram/kyliejenner

24 óra