KIDERÜLT A HALÁL OKA: meztelenül, az út szélén találtak rá a 26 éves influenszerre! - FOTÓK

December elején rázta meg a világot a hír: az út szélén találták holtan a népszerű influenszert. Most kiderült a halálának az oka. 

November 29-én az édesanyja a Facebook-on osztotta meg a hírt: a lánya eltűnt. Stacey már egy nappal korábban jelentette a rendőrségen az esetet, Alexis ugyanis már aznap nem ment el egy baráti összejövetelre, és senki nem tudott róla semmit. Akkor már a barátai is aggódtak érte, ugyanis a lány órák óta nem volt elérhető az Instagramon, pedig oda rendszeresen és folyamatosan posztolta a képeit. Néhány nappal később találtak rá holtan egy országút mellett. Meztelen volt.

Akkor azonnal az a pletyka kelt szárnyra, bűncselekmény áldozata lett - a hivatalos magyarázatra eddig kellett várni!

via GIPHY

A halál oka egyértelmű: Alexis Sharkey-t meggyilkolták!

A hozzátartozóknak ez már akkor is egyértelműnek tűnt, amikor a lány holttestét megtalálták. Igaz, eleinte a holttesten nem találtak erre utaló jeleket, a boncolása során kiderült az igazság. A jegyzőkönyv szerint a fiatal lány halálát egyértelműen külső behatás okozta, Alexist megfojtották. Bármilyen furcsa, ezt követően a lány férje került a nyomozók látóterébe. Az adatgyűjtés során ugyanis kiderült, nagyon nehéz hetek voltak akkor a pár mögött, és felmerült köztük a válás lehetősége is.

A férfit kihallgatták, meglepő dolgot mondott a nyomozónak!

Előkerültek a lány utolsó képei - férje furcsa dolgot állított a rendőröknek!

Címlapfotó: Instagram/alexissharkey

24 óra