IDÉN CSAK ÁLOM: íme a legjobb farsangi jelmezek szerelmeseknek! - Fotók

Nyakunkon a farsangi szezon, bár idén nem úgy ünnepeljük majd, mint korábban. Azért posztolni lehet - íme a legjobb ötletek szerelemeseknek.

Elkezdődött a farsangi szezon, igaz, idén ez minden korábbinál csendesebb és szomorúbb lesz, köszönhetően a koronavírus-járvény miatti korlátozásoknak. Mert míg tavaly ilyenkor még csak az első híreket olvastuk egy rejtélyes fertőzésről, ami Kínában ütötte fel a fejét, tavaly március óta mi is a saját bőrünön tapasztaljuk, milyen is az élet egy pandémia idején. Egyelőre nem tudhatjuk, a korlátozásoknak köszönhetően a farsang idén mit hoz elő az emberekből, de az online oktatás, koncertek és kreatív akciók már korábban is jelezték, akármi is lehet.

via GIPHY

A farsang a vízkereszttől a húshagyókeddig, azaza. nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése a Wiki szerint. A csúcspontjai pedig természetesen a karnevál, azaz a bálok, amiket az utolsó három napban tartanak a hagyományok szerint. Ez egyben a télbúcsúztató buli és ezeken a napokon rendezik meg világszerte a leghíresebb és legnépszerűbb karneválokat - akár a rióit és a velenceit is. Magyarországon ez az ünnep a mohácsi busójárásról híres. 

Nos, ha idén buliba nem is mentek, azért még felöltözhettek! Mutatunk pár ötletet - szerelmeseknek! 

Íme a sztárok és párok legötletesebb jelmezei!

Címlapfotó: Instagram

24 óra