Végre megmutatta gyermekét Emma Roberts! - Fotó

Két ünnep között érkezett a hír, nagynéni lett Hollywood legszebb mosolya, Julia Roberts. Itt az első kép a piciről!

Világra hozta első gyermekét Emma Roberts - írta meg a TMZ a családhoz közeli forrásokra hivatkozva a két ünnep között. A 29 éves sztár és színész kedvese, Garrett Hedlund először lettek szülők, ezzel egyidőben Julia Roberst pedig nagynéni. Emma ugyanis a Hollywood-i sztár idősebb bátyjának lánya. A portál akkori híre szerint a kisfiú a Rhodes nevet kapta, és Los Angelesben jött a világra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma Roberts (@emmaroberts) által megosztott bejegyzés,

Két héttel a baba érkezése után Emma feltöltötte az első közös képüket a közösségi oldalára. A színésznő egy kerti padon ücsörög, karján a kisfiával. Mindezt egy stílusos Stella McCartney ruhában, hozzáillő cipővel. Szemlátomást mindketten élvezik a Los Angeles-i napsütést.  ”Köszi 2020, hogy egy dolgot jól csináltál. A világos fényességünk Rhodes Robert Hedlund" - írta a fotójához a színsznő.

Emma hét évig volt együtt Evan Peters-szel, majd miután szakítottak, 2019. márciusában kiderült, Garrett Hedlund-dal jött össze. Ő korábban Kirsten Dunst párja volt. Az elmúlt hetekben már rendszeresen megmutatta a gyönyörű pocakját.

"Én... és a két kedvenc kisbabám" - írta ez a képe alá augusztusban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma Roberts (@emmaroberts) által megosztott bejegyzés,

Szívből gratulálunk!

Címlapfotó: Instagram/emmaroberts

24 óra