Szex és New York Kim Cattrall nélkül: ezt gondolja Sarah Jessica Parker Samantha-ról!

Alig egy napja robbant a hír, Kim Cattrall nélkül folytatódik a Szex és New York, Sarah Jessica parkert máris szórabírták Samantha ügyben.

Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) is igent mondott, az HBO Max pedig bejelentette, And Just Like That… címmel folytatódik a legendás sorozat. Nagy meglepetés nem okozott, hogy Kim Cattrall ebben már nem kap szerepet, hiszen alig 3 éve ő már a mozifilmre is nemet mondott, azaz irracionális feltételekkel mondott volna csak igent rá. Miután meghiúsult az a projekt ki is jelentette, soha többet nem vesz részt semmilyen folytatásban majd.

Csoda, hogy a rajongók máris az érintetteket faggatják? Sarah Jessica Parker meg is szólalt!

via GIPHY

Carrie Bradshaw-t a közösségi oldalán találták meg a kérdéseikkel a rajongók, és a legnagyobb meglepetésükre válaszolt is bár bejegyzésre. "Nem igaz, hogy hogy nem szeretném őt. Soha nem mondtam ilyet és nem is fogok" - magyarázta egy kérdésre reagálva, azaz a nagy négyes újra egyesítése nem személyes okok miatt hiúsult meg. "Nekünk is hiányozni fog" - írta Parker, aki hozzátette: Samantha ennek a történetnek nem részese, de mindig része lesz a négyesüknek, mindegy, hol vannak és mit csinálnak.

Íme az első előzetes - így néznek ki ma a sorozat sztárjai!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra