HŰTLENSÉG: Fura tárggyal csalta meg a szexbaba feleségét a testépítő! - Videó

Karácsony előtt derült ki, nem tud szexbaba feleségével ünnepelni a testépítő, mert Margó megsérült. Juríj a friss videója alapján félrelépett...

Alig két hónapja egy fényűző esküvőn fogadtak örök hűséget egymásnak, Karácsony előtt szúrtuk ki, hogy a nagy nap óta a büszke férj nem posztolt közös képeket a szerelmével. Nem csoda, hogy az egész világ felkapta a fejét, de Juríj egy brit lap megkeresésére tiszta vizet öntött a pohárba: Margó megsérült. Férje elmondta, szerelme egy másik városban van, reményei szerint január elején már együtt lehetnek és akkor együtt ünneplik majd a Karácsonyt. Kazahsztánban az ortodox ünnep január 7-én volt, Margóról azonban azóta sincs hír. Lehet, hogy már nem is lesz?

Juríj 26 éves lett - előkerült róla egy ne mindennapi videó. Megcsalta a feleségét?

via GIPHY

A fura tárggyal való enyelgéséről Juríj egy videót is posztolt, ami már önmagában felveti a kérdést, vajon történhetett-e más is, olyan dolog, ami nem kerülhetett volna fel az Instagramra a szigorú szabályok miatt!? Egyelőre a rajongók is csak találgatnak, mi lehet ez a tárgy valójában, és mi az eredeti rendeltetése. A Ladbible szúrta ki, hogy a férfi egy rajongója kérdésére tette azt is hozzá, lehet, nem bírja ki és megcsalja Margót. Hogy mi lehet a nővel, egyelőre továbbra sem derült ki.

Bár, ha Margó meglátja ezt a videót, lehet, azonnal beadja a válási papírokat!

Hűtlenségéről posztolt videót a férj - Egy múló (?) szerelem legszebb képei!

Címlapfotó: Instagram/yurii_tolochko

24 óra