Folytatást kap a Szex és New York - itt az első előzetes!

2017-ben robbant a hír, a mozifilmnek nem lesz folytatása, mert egy szereplő nem írt alá. Most itt a nagy bejelentés - és az első előzetes!

Három és fél éve írtuk meg, mégsem lesz folytatása a Szex és New York mozifilmnek, és akkor az ok is egyértelművé vált: Kim Cattrall! A Samantha Jones szerepét alakító színésznő ugyanis irreális követelésekkel állt elő, így a nagy négyes nem állhatott össze újra! Egy időben az a pletyka kelt szárnyra, hogy Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) mellé egy igazi világsztárt szerződtethetnek le Samantha Jones szerepére, a filmről azóta sincs hivatalos hír. Pedig sajtóhírek szerint Nicole Kidman akkor igent mondott rá.

De mindez lényegtelen ma már - hivatalosan is bejelentették, folytatódik a Szex és New York sorozat!

via GIPHY

Tizenhét éve már, hogy véget ért, az HBO Max most bejelentette, And Just Like That… címmel folytatódik a sorozat. Nagy meglepetés nincs, természetesen Kim Cattrall nélkül. Bár az nem derült ki, hogy ezúttal is nemet mondott-e, vagy ezúttal már meg sem keresték. Ő ugyanis már évekkel ezelőtt határozottan kijelentette, nem szeretne soha többé részt venni egy ilyen alkotásban sem.

S hogy ez ezúttal nem csak pletyka, azt már az is bizonyítja, megjelent az első előzetes is!

Íme az első előzetes - így néznek ki ma a sorozat sztárjai!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra