10 ezerért árulja a pikáns képeit ez a szexi focista, mert kirúgták a posztjai miatt! - Fotók

A közösségi oldalán posztolt képei miatt rúgták ki a szexi focistát, nem mindennapi állást választott magának.  

Anno nagy felháborodást váltott ki a 31 éves myanmar-i Nang Mwe San esete. A csinos doktornőt is az Insta-posztjai miatt küldték el, az orvosi kamara szerint ugyanis túl merészek voltak. Azóta influenszerként keresi a kenyerét, sőt, az OnlyFans-on pénzért árulja pikáns képeit és havi 15 milliót keres vele. Az olasz focista, Mirko Antonuccit a portugál Vitória Setúbal vezetői dobták ki, miután a barátnője őikáns képeket osztott meg magukról az Instán. Pedig többször is figyelmeztették.

Alig egy hónapja egy profi labdarúgó került lapátra, egy csinos és fiatal lány! Nem akárhonnan került elő.

via GIPHY

Egy mesterhármassal hasonlóan a címlapokon landolt volna Madelene Wright, de ő egy másik utat választott, hogy elérje ugyanezt. Akkori klubja, a Charlton vezetői ugyanis megtalálták azokat a fotókat és videókat, amelyeket a kétségtelenül csinos játékos a közösségi oldalain oszt meg, és azonnal lapátra tették. A jelek szerint nem sokáig búslakodott, és nem azon dolgozott, hogy mielőb csapatot találjon magának.

Újabban Dubajból posztol és egy pikáns oldalra is regisztrált, ahol 10 ezer forintért nem akármilyen képekkel lepi meg a vásárlóit!

Bortányos tartalmakat posztolt, most pénzért árulja őket!

Címlapfotó: Instagram/madelene_wright

24 óra