MÉGIS IGAZ A HÍR? Meglepő döntést hozott Zac Efron! - Fotók

Alig egy hónapja érkezett a hír, Zac Efron szakított a lánnyal, akit egy ausztrál kávézóban ismert meg. A friss hírek alapján most felkapta a világ a fejét.

Tinilányok millióiban ébredt fel a remény néhány hónapja, igenis, bárkinek megvalósulhat az álma, még akkor is, ha erre nagyon kicsi is az esély. Zac Efront a High School Musical tette világhírűvé, aminek köszönhetően sorra kapta Holywood-ban a filmszerepeket, így ma már nők generációnak a szívét rabolta el a még mindig csak 33 éves világsztár. Annak a 25 éves ausztrál lánynak a szívét is, akit alig 6 hónapja egy kávézóban látott meg. Sőt, egymásba is szerettek, a színész pedig kijelentette, nem kizárt, hogy elhagyja Hollywood-ot. Aztán egy hónapja kiderült, tovább kell utaznia, újabb forgatások várnak rá - és váratlanul ott is hagyta a gyönyörű fiatal szerelmét.

Zac-ről most újabb hír érkezett  - és már senki nem ért így semmit!

via GIPHY

Nem mindennapi hír érkezett ismét a sármos színész háza tájáról. Ráadásul ezt érthetjük szó szerint is, hiszen Zac Efron a jelek szerint eladja Los Angeles-i álomotthonát. Az 524 négyzetméteres villa Los Felizben fekszik, öt fürdpszoba és öt hálószoba található benne. A háromszintes házban természetesen akad medence és játékterem is. Hét éve vette magának a sármos sztár, most sokan nem értik, miért válik meg tőle, ha szakított a lánnyal, aki miatt Ausztráliába akart költözni.

Igen ám, de Sydney-ben, a reptéren nem akármilyen képek készültek a sztárról! 

Nevetséges dolog áll a szakítás hátterében! Ez a szerelem???

Címlapfotó: Instagram/zacefron

24 óra