ITT A BONCOLÁS EREDMÉNYE: kiderült, mi okozta Sean Connery halálát! - Fotók

Gyász

Az egész világot megrázta a hír egy hónapja, kilencven éves korában meghalt Sean Connery világhírű skót színész. Most végre kiderült, mi okozta a halálát.

A skót származású színész a Dr. No című filmmel csinálta meg a karrierjét, amelyet hat James Bond film követett még. Ezt követően visszavonhatatlanul lett világsztár, bezsebelte az Oscar-díjat, a Golden Globe-ot és a BAFTA-t is. A 90-es évektől pedig Hollywood is elhalmozta szerepekkel, így egy igen sikeres életpályát hagyott maga mögött. Élhetett volna akárhol, az ő szíve azonban mégis Európához, azon belül is a francia riviérához húzott. Nyolc éve vonult vissza, azóta boldog nyugdíjaséveit töltötte.

Halála váratlanul érte a világot, de most kiderült, mi okozta valójában!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne Ecobichon (@ecobichonanne) által megosztott bejegyzés,

Sean Connery sokat betegeskedett az elmúlt években - halála után többek között erről is beszélt az elhunyt világsztár felesége. A Bahamákon töltötték az utolsó éveiket együtt, a színész az utóbbi időszakban már kommunikálni sem tudott - súlyos demenciában szenvedett. "Már nem volt élet ez neki. Beszélni sem tudott az elmúlt időkben. De álmában hunyt el, békében. Végig mellette voltam és úgy ment el, ahogyan szeretett volna" - mondta a 91 éves Micheline Roquebrune.

Sean Connery halála most ismét címlapokon - kiszivárgott a boncolási jegyzőkönyv eredménye!

Megszerezték a halotti bizonyítványát - ez okozta a legenda halálát!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra