Kis Grófo koronavírusos - súlyos tünetekkel került kórházba!

Koronavírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladás- sal fekszik kórházban az ország legnépszerűbb muzsikusa – értesült a Bors.

Kedden került kórházba a mulatós király, köhögés, magas láz és szédülés gyötörte. Bent azonban kiderült, nagyobb a baj, mint gondolta. "Tudtam, hogy koronavírusos vagyok, egy pár napja lett pozitív a tesztem." – kezdte a Bors megkeresésére. "Hirtelen lettem rosszul. Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt. "

"Kedden kerültem be a kórházba, mert akkorra már nagyon rosszul éreztem magam. A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem. A kórházba érve gyorsan jutottam orvoshoz. Tüdő-CT-t végeztek rajtam, ahol kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladásom van. Azt mondják a dokik, hogy szerencsés vagyok, hogy viszonylag hamar diagnosztizálták, mert így azonnal megkaphattam az infúziós kezelést, amivel remélhetőleg meg tudják fogni a gyulladás további terjedését" – tette hozzá Grófo.

A mulatós sztár egyedül fekszik a kórházban, seni nem látogathatja meg és mint mondja, soha nem érezte magát ilyen kiszolgáltatottnak. 

Címlapfotó: Instagram/kisgrofoofficial

24 óra