MEGHATÓ VIDEÓ: Másodszor is kislánya lesz Hódi Pamelának!

Összeházasodtak, első közös gyermeküket várják, a világ legboldogabb embereinek mondhatják magukat. Hódi Pamela és szerelme most azt is elárulta, kisfiút, vagy kislányt hord-e a szíve alatt.

Hódi Pamela ma egy reggeli műsor vendége volt és nem csak az esküvőről, arról is részletesen beszélt, mi minden foglalkoztatta, amikor egy órán belül tudta meg, hogy koroanvírusos és babát is vár. "Nem volt túl vidám. Pedig azért hát nagyon örültünk a babának, nyilván a pozitív Covid-teszttel nem számoltunk. Sajnos annak emailben megjött az eredménye és akkor mondtam Bencének, hogy csináljuk akkor meg a tesztet, tehát tudatosan járjunk el, hogyha így terhes vagyok. Így is tettünk. És nem is egy órán, körülbelül egy fél órán belül lett két pozitív tesztem" - magyarázta a hét elején egy reggeli műsorban Pamela.

Most újabb látnivaló akad, hála Pamelának - közzétették az esküvői videójukat! És kiderült gyermekük neme!

Csütörtök este a Fókusznak nyilatkozott a friss házaspár, a riportban Pamela azt is elmondta, ez a várandóssága más, mint a korábbi volt. "Nekem mindennapos rosszulléteim vannak és este fél 11kor jönnek ráadásul..." - mondta nevetve és azt is hozzátette: gyakran tör rá az éhség. "Ennem kell, mert megőrülök!" - nevetett. "Soha nem gondoltam, hogy én kismamaként fogok férjhez menni, de ennek ez volt a varázsa." - mesélte végül az esküvőjük kapcsán. Pamela a közösségi oldalán ma délelőtt megígérte, a riport után nyilvánosságra hozza az esküvői videójukat.

A gyönyörű kisfilmből derült ki az is, kisfiút, vagy kislányt hord-e a szíve alatt! 

Kislányt hord a szíve alatt Hódi Pamela! Az esküvői videójuk egy álom!

Címlapfotó: Instagram/hodipamela_official

24 óra