Sötét előzetes érkezett a Diana hercegnő életéről szóló sorozathoz!

A "The Crown" című sorozat negyedik évadát óriási várakozás előzi meg: ebben mutatják majd be a Diana hercegnő életét bemutató részeket. Megérkezett az első előzetes.

Sokan meglepődtek a döntésen tavaly áprilisban, hiszen egy eddig szinte teljesen ismeretlen, fiatal színésznőt választottak ki Diana hercegnő szerepére. Akkor képek tucatjain hasonlították össze a színésznőt vele és senki nem tudta elképzelni, hogy hitelesen alakíthatná majd a tragikus módon elhunyt hercegnőt. Emma Corrin kapott hideget-meleget az elmúlt másfél évben, a világ csak néhány napja hallgatott el, amikor a színésznő közzétette az első képeit, amelyeken Dianaként látható.

Döbbenetes a hasonlóság! Bár most az első előzetes kavarja fel a világot!

Emma Corrin megosztotta az első képeket - így néz ki Diana hercegnőként!

2020. november 14. - a dátum, amit már nem csak a The Crown szerelmesei vstek be a naptárjukba. Ekkor kerül ugyanis képernyőre a sorozat negyedik évada, amelyben Diana hercegnő életét mutatják majd be. Most jelent meg az első előzetes: sötét képek, kemény szavak, folyamatos dobszó. A néző egy percig sem érezheti úgy, hogy egy mesébeillő történetet lát. Pedig esküvőre készül a királyi család, s így az egész világ.

Egy biztos: az előzets alapján Emma Corrin tökéletes választás - a tragédia pedig a jelek szerint kódolva volt!

Címlapkép: Youtube/ScreenShot

24 óra