FitBalance: megmérték a látogatók testhőmérsékletét - íme az eredmény!

Október 3-án és 4-én több, mint száz tréner részvételével tartották meg a Fitbalance őszi rendezvényét a Papp László Budapest Sportarénában.

Az ország legnagyobb sport- és életmód fesztiválján tizenkétezer négyzetméteren, tucatnyi mozgászónában várták a szervezők a sportolni vágyókat. Most először hatezer négyzetméteres szabadtéri helyszínnel bővült a mozgásra szánt terület és az idő is ideálisnak bizonyult a kültéri programokhoz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

A szigorú óvintézkedések mellett megtartott eseményen kiválóan vizsgáztak a vendégek: a beléptetésnél kötelező testhőmérséklet ellenőrzésen senkinek nem volt hőemelkedése, fegyelmezetten betartották a maszkhasználati szabályokat, valamint a mozgászónákban a szervezők által felfestéssel meghatározott kötelező távolságot. Rendszeresen használták a kézfertőtlenítőket, vigyáztak magukra és egymásra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fitbalance Magyarország (@fitbalancehungary) által megosztott bejegyzés,

A trénerek többsége hangsúlyozta, hogy az őszi, vírusos időszakban különösen fontos a rendszeres testmozgás, hogy az immunrendszer megerősítésével elkerülhető legyen a megbetegedés. A szervezők bíznak benne, hogy jövőre újra a megszokott, korlátozásmentes Fitbalance-szal várhatják majd az érdeklődőket.

Címlapfotó: FitBalance Magyarország

24 óra