FitBalance Aréna: ma lejár a határidő!

A megújult Fitbalance történetében először két napon keresztül, október 3-án és 4-én várja a mozgás szerelmeseit Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja - a rendezvény ingyenes, de ma egy fontos határidő lejár.

A hatósági járványügyi intézkedések maximális figyelembevételével, fokozott óvintézkedések mellett rendezik meg most hétvégén a kétnapos Fitbalance Aréna sportfesztivált. Most először több, mint tizenkétezer négyzetméteren több, mint száz tréner várja a sportolni vágyókat – rekordszámú – tizenöt különböző mozgászónában.

A maximális biztonság érdekében egy vadonatúj helyszínnel bővül a rendezvény: az Aréna előtti nyitott téren, hatezer négyzetméteren, kibővített, szabadtéri mozgászónát és színpadot rendeznek be a szervezők, ahol a Nagyszínpad legnépszerűbb programjai kivetítőn keresztül is követhetők, így aki a szabad ég alatt szeretne edzeni, itt megteheti. 

A FitBalance idén is ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A sportfesztivál közösségi oldalain jelent meg a hír, ma, csütörtökön este 8 órakor lezárják a regisztrációt, így, aki idén is részt szeretne venni az eseményen, annak már csak néhány órája maradt, hogy jelezze ezt.

A FitBalance részletes programja elérhető az esemény honlapján, csak úgy, mint a járványügyi szabályzat.

Címlapfotó: FitBalance Magyarország

24 óra