MEGRÁZÓ KÉPEK: Ez a férfi előre megjósolta szeptember 11-ét, ám senki sem hitt neki

Tizenkilenc éve már, hogy az Al-Kaida terrorszervezet tagjai öt utasszállítót térítettek el, hogy az Amerikai Egyesült Államok fő jelképeinek számító épületekbe vezessék őket.

9/11 - a nap, amelyet a világ soha nem fog elfelejteni. Az Al-Kaida terrorszervezet által eltérített gépek közül kettő a World Trade Center ikertornyaiba, egy a Pentagon épületébe csapódott. Két gépet az utasok "mentettek meg", lezuhantak, de nem értek célt. Az egyik állítólag a Fehér Házba csapódott volna. A gépeken utazók közül a katasztrófákat senki sem élte túl. Az ikertornyok összeomlását, és a mérhetetlen pusztítást emberek tízmilliói nézték élő adásban, a támadásnak köszönhetően pedig minden megváltozott a világban.

Volt azonban egy férfi, aki előre megjósolta, mi fog történni! Őrültnek hitték!

via GIPHY

2001-ben Rick Rescorla, a Morgan Stanley Bank 62 éves biztonsági vezetője volt, aki a Világkereskedelmi Központ déli tornyában dolgozott. A férfi meg volt győződve arról, hogy Oszama bin Laden sugárhajtású repülőgépekkel próbálja megsemmisíteni a World Trade Centert, ám senki sem hallgatott rá, mitöbb őrültnek gondolták - írja a Femcafe.hu.  Rescorla már hónapokkal a merénylet előtt kidolgozott egy pontos menekülési tervet, ám ebben munkatársai egyáltalán nem támogatták, sőt állítólag elbagatellizálták a lehetséges támadás gondolatát is. 

A férfi terve végül 3000 ember életét mentette meg, kiderült, miért!

Megrázó képek kerültek elő néhány hónapja - a biztonsági őr hős lett!

Az összes képet ide kattintva nézheted meg!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra