Nekiestek a színésznőnek, hogy ő kapta Marilyn Monroe szerepét - ez a fotó mindenkit elhallgattatott!

Tavasszal robbant a bomba: Ben Affleck újra szerelmes. Aztán a Marilyn Monroe rajongók akadtak ki, amiért a róla készülő film főszerepét a barna színésznő kapta meg. De most...

Ben Affleck 2005 júliusában vette feleségül Jennifer Garnert, aki még abban az évben, decemberben egy egészséges kislánnyal ajándékozta meg őt. Alig négy évvel később született meg a második kislányuk, Seraphina, 2012-ben pedig kisfiuk, Samuel Garner. Hogy miért fontos ez? Nos, a színész most szintén egy film forgatásán esett szerelembe. Új párja egy fiatal színésznő, akivel néhány hete buktak le. Ana De Armas az új James Bond film sztárja, sőt, ő kapta meg Marilyn Monroe szerepét is.

Utóbbi miatt a legendás szexszimbólum rajongói neki is estek!

via GIPHY

Ana De Armas és Ben Affleck az elmúlt hónapokban már fel is vállalták a kapcsolatukat. Rendszeresen lefotózták őket együtt, és közös képeket is posztoltak a közösségi oldalakon. A 32 éves színésznő nem véletlenül lett a Marilyn Monroe rajongók céltáblája. A Netflix jövőre Blonde címmel mutatja be a legendás színésznőről szóló filmet, aminek a főszerepét a sötétbarna Ana kapott meg.

A kétkedők száját most azonban be is fogták egy fotóval: kiderült, hogy néz ki majd Ana Marilyn szerepében! Kísérteties!

Íme Ana De Armas - Marilyn szerepében!

Címlapfotó: Instagram/ana_de_armas

24 óra