Bumm! Mindenkit meglepett: Megan Fox felvállalta szerelmét! - Fotók

Néhány hónapja robbant a bomba: Megan Fox és férje válnak. Azóta mindketten feltűntek már más oldalán, most a színésznő tekintetében biztos: megállapodott.

Nem csoda, hogy a férfiak évtizedek óta odavannak Megan Fox-ért. Ő ugyanis azon kevés színésznők egyike, aki nőként is a legszebbek között van számontartva. Nem csoda, hogy férje hosszú évekkel ezelőtt lecsapott rá, és meg is hódította. A kapcsolatuk azonban már nem lett ilyen fényes, több szakítás és különélés is tarkította. A világ azonban néhány hónapja bizakodó volt, hiszen néhány hónapja együtt jelent meg egy rendezvényen a férjével, amire éveken át nem volt példa.

De már ez is a múlt: Megan megállapodott!

via GIPHY

Megan és férje, Brian Austin Green decemberben jelent megy együtt az Amazon gáláján, május közepén azonban a színésznő nem akárkivel bukott le. Raádásul a férj egy ütős poszttal tette a sztorit még emlékezetesebbé. Brian Austin Greent azóta több nővel is látták randizni, Megan Fox pedig csak annak a férfinak az oldalán tűnt fel, akit egy közös munka során ismert meg. Őket azonban mindenki össze is boronálta ezért...

A színésznő most nem magyarázkodik már: új párja közös képet posztolt róluk! Meglepetés?

Nincs kérdés: ez a férfi Megan Foy új pasija!

Címlapfotó: Instagram/meganfox

24 óra