Hónapok óta bújkált, paparazzi fotózta le a Glee mindenórás sztárját! - Fotók

Alig két hónapja derült ki, babát vár, azóta eltűnt a nyilvánosság elől. Most lefotózták.

Lea Michele azon kevesek egyike, aki gyerekként lett világhírű. 1986-ban született Bronxban, New Yorkban. Egy egyszerű család lánygyermeke, édesanyja ápolónő, édesapja bolttulajdonos. Karrierje nagyon fiatalon elindult, első szerepét 1995-ben, alig 9 évesen kapta meg a Nyomorultak-ban. A nagy áttörést a 2009-től sugárzott Glee – Sztárok leszünk! című televíziós sorozatban Rachel Berry szerepe hozta meg számára. Ezért Emmy- és Golden Globe-díjra is jelölték. 

via GIPHY

Lea talán máig nem dolgozta fel azt, hogy évekkel ezelőtt váratlanul elvesztette szerelmét - az elmúlt években rendszeresen plasztikai sebészeket keresett fel. Az eredményről pedig már valószínűleg mindenki hallott.  Lea képei körbejárták a világot, amint tucatarcú műnőként próbál meg érvényesülni. Néhány hónapja aztán váratlanul hatalmas hír érkezett vele kapcsolatban: babát vár. Szerelme egy üzletember, akivel tavaly házasodtak össze.

Furcsa, de most nem vele fotózták le a színésznőt - nem mindennapi látványt nyújt a 159 centiméteres magasságával ez a pocak.

Íme a Glee sztárja mindenórás terhesen - hónapokra tűnt el!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra