17 éves srác az új Ken baba - nagyon sok pénzre van szüksége! - Fotók

Világhírű lett Rodrigo Alves, aki Ken babává műttette magát az elmúlt években, majd nemrég bejelentette, Barbie-ként folytatja. Megvan az utód.

Rodrigo Alvest az élő Ken babaként ismerte a világ, néhány hónapja aztán mindenkit meglepett: 2020 számára tényleg az újrakezéd éve lett, hisz beismerte, a lelke mélyén mindig nő volt, így nőként él tovább. A bejelentést tettek is követték, Ken baba Barbie jelmezbe bújt. A kockahasát és bicepszeit eltűntették, a szemét feljebb tették, a fogait ismét megújították és szilikonciciket is kapott. Majd elmondta, további műtétek is várnak rá. 

De nem marad betöltetlen az űr, amit maga után hagy.

via GIPHY

Egy alig 17 éves fiú lehet az élő Ken baba utódja. Sajnos egyelőre ő nem feküdhet kés alá a kora miatt, meg nem is nagyon áll rendelkezsére az az összeg, aminek köszönhetően valóban Ken babaként élhet majd. Felipe kiszámolta, 150 millió forintnyi dollárra lesz majd szüksége ehhez, de egyelőre neki iskolába kell járnia, így máshogy kell megoldania, hogy kedvenc játékára hasonlítson. Így hajnal 2-kor ő már ébren van, és négy órán át sinkeli magát, hogy mire belép az iskola kapuján, már Ken babaként tehesse ezt.

A suli mellett karbantartóként dogozik, és spórol, hogy mielőbb kés alá feküdhessen!

Íme az új Ken baba - egyelőre sminkelnie kell ezért az eredményért!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra