Eltüntették a tetkóit, sokkot kapott a talpig kivarrt Insta-modell - Fotók

600 tetkó, plasztikai műtétek egész sora, kettévágott nyelv - Amber Luke jó ideje démonként érzi csak szépnek magát. Most megmutatták neki, hogy nézne ki tetkók nélkül...

Ez bizony nem photoshop és nem is filter: az ausztrál Amber Luke különös tetoválásaival hódít az interneten évek óta. A lány hét év alatt varratta ki az egész testét, körülbelül hatszáz tetkó borítja ma. Sőt, egy különleges tintával a szemeit is kékre tetováltatta - hetekre meg is vakult miatta. "Imádom, ahogy kinézek" - mondta egy interjúban Amber, akit a barátai csak kékszemű sárkánynak neveznek.

Most embertpróbáló kísérletnek vetették alá - el is sírta magát.

via GIPHY

Amber egy gyönyörű fiatal lány volt, akinek 18 évesen még csak 3 tetkója volt. Azaz semmi különleges, ami más fiatalokra ne lenne jellemző. Aztán egyszercsak bekattant neki valami, azóta pedig képtelen volt leállni. A szemeit kékre tetoválták, összesen pedig kétszáz tetkó borítja a testét. A nyelvét kettévágatta, olyan, mint egy kígyónak, a tetoválásaira pedig átszámolva már eddig is több millió forintot költött. Most egy olyan felkérésre mondott igent, amely során ő is megnézhette, milyen is lenne tetoválások nélkül ma.

Erre ő sem volt felkészülve lelkileg, el is sírta magát!

Eltüntették a tetkóit, előbújt a valódi arca!

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra