Direkt csinálja? Félmeztelenül mankózik Madonna! - Fotók

Alig egy hónapja fotózták le Londonban, mankóval tudott már csak járni. Most ő maga mutatta meg ezt, félmeztelenül...

Lemondta a turnéját tavaly, miután októberben megsérült, majd jött a koronavírus, és Madonna kényszerszabadsága hónapokkal lett hosszabb. Ami aggodalomra adhat okot, hogy a 61 éves világsztárt látszólag nem csak fizikálisan, mentálisan is megviselte, hogy távol került a rivaldafénytől, ő pedig sajátos módon próbálta meg ébren tartani a tüzet, ami évtizedek óta körbeveszi: közösségi oldalán kezdett ámokfutásba. Előbb csak smink nélüli képei, majd az elcsúszott popsi implantátuma miatt került címlapokra, végül jött a videó, amelyben olyan hangon nekel, hogy azt is megkérdőjelezték sokan, valóban van-e hangja.

Most szintet is lépett a mélyrepülésben...

via GIPHY

A 61 éves Madonna alig egy hónapja Londonban bukkant fel, ahol paparazzik csípték el, ahogyan egy kórházból távozik. A róla készült képeken most nem csak a rajongói lepődtek meg, az egész világ véleménye megváltozott, ami az elmúlt hónapokat illeti: Madonna egy mankóra támaszkodva igyekezett az autójához! Az elmúlt hetekben többször is beszélt róla, orvosi beavatkozásra lesz szüksége, ha meg akar gyógyulni, de, hogy mikor, arra egyelőre nincs válasz.

De most nem is ez érdekli a világot! A kérdés: miért kell félmeztelenül mankóznia egy világsztárnak, majd közzé is tenni!?

Ruha nélkül, mankózva hergeli a világot Madonna!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra