Rém kínos: pózolni kezdett a paparazziknak az Insta-modell, aki Megan Fox férjével bukott le - Fotók

Két héten belül ez már a második nő Megan Fox exének életében. Ezúttal nem egy erkölcsös családanya-típussal bukott le.

16 évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatuk, de talán soha nem szerepeltek annyit a címlapokon, mint a szakításuk óta. A színésznő és férje decemberben az Amazon megmentéséért szervezett gála vendégeként még együtt jelent meg a vörös szőnyegen. Majd néhány hete robbant a bomba, a színésznőt mással látták, azóta ráadásul szinte folymatosan együtt is vannak. Brian Austin Green két hete egy ledér aktivistával bukott le, most itt egy újabb Insta-modell. 

via GIPHY

Megan Fox exét most ismét paparazzik hozták kellemetlen helyeztbe. De a jelek szerint lassan ki lehet jelenteni, a szakítás után a színész az Instagramon nézelődik, hogy megtalálja Megan utódját. Most egy szétvarrt, a ledér képeivel több milliós rajongótábort felépítő nővel randizott Los Angelesben. Egy vegan étterembe mentek vacsorázni, és amikor Brian kiszrta a fotósokat, látszólag is összeomlott lelkileg. Mindenesetre a vacsora után egy kocsival mentek el...

De érdemes megnézni, a modell, akit máris aranyásónak tartanak a kommentelők, mennyire élvezi aa vakuk kattogását. Szinte pózol és úszkál a népszerűségben!

Ilyen kínos randit nem láttunk még - A paparazziknak kezdett pózolni a modell!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra