Emlékszel a kis Forrest Gump-ra és Jennyre? Felnőttként nem ismersz rájuk - Fotók

Díjak tucatjait zsebelte be az 1994-ben készült mozifilm, Tom Hanks-nek Oscar-t és Golden Globe-ot is hozott. És a többiek?

Több mint huszonöt éve már, hogy elkészült Winston Groom 1986-os regénye alapján a film, ami nem csak hatalmas kasszasiker lett, a filmes szakma is leborult a megvalósítás előtt. Díjak tucatjait zsebelték be vele, és nem csak a színszi alakításoknak köszönhetően. Az alkotás ugyanis a forgatókönyv, a vágás és a vizuális effektusok miatt is lett szinte tökéletes. A történet egy gyenge szellemi képességű fiú, Forrest Gump életéről szól. 

via GIPHY

Forrest volt egyetemi amerikaifutball-sztár, háborús hős, válogatott pingpongozó, rákászhajó-kapitány, ultramaratoni futó.  Találkozott Elvis Presley-vel, több amerikai elnökkel és mindezek számára jelentéktelen, hétköznapi dolgok. Őt ugyanis egy cél vezérelte egész élete során, hogy meghódítsa gyerekkori szerelme, Jenny szívét. A gyerekkori énjüket egy-egy alig 8 esztendős fiú és lány alakította. A páros mélyen beleégett az elménkben...

...ma azonban rájk sem ismernénk! "Jenny" színésznő lett, Forrest-nek nem sikerült! Igen, ezek tényleg ők!

Íme a film sztárjai ma - a kis Forrest nagyon megváltozott!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra