Közel 30 milliót költött ez a srác, hogy Britney Spears legyen - 99,9%-os az eredmény! - Fotók

Egyetlen fájdalma volt az életben, rossz tetsben született. Közel 30 milliót költött, hogy mindezen változtasson, az eredmény nem 100 %-os.

Nem volt könnyű helyzetben Bryan, amikor felismerte, a teste valójában nem is az övé. Mert, ha például Dwayne Johnson-ban ismert volna magára, lehet, hogy beérhette volna egy életre szoló kondibérlettel, és heti két szolizással, így azonban már előre fel lehetett mérni, ez a kaland jóval többe fog majd kerülni. Nos, ahogy teltek az évek, Bryan egyre biztosabb lett benne, ő csak és kizárólag Britney Spears bőrében képes elviselni ezt az egészet, amit mi életnek nevezünk.

via GIPHY

Bryan Ray a tettek mezejére lépett: dolgozott, spórolt, kapirgált, és három évvel ezelőtt leltár is készült az eddigiekről. Akkor arra az eredményre jutott, hogy összesen 80 ezer dollárt, azaz körülbelül 25 millió forintot költött arra, hogy "hazataláljon". Az azóta eltelt években már sinte csak finomítani kellett a végeredményt, ami újabb néhány millióba fájhatott csak, de Bryan egy internetes programnak köszönhetően is bebizonyította, gyakorlatilag elkészült.

99,9 %-os a hasonlóság - íme az igaz Britney és a mesterséges klónja!

Íme Bryan nagy átalakulása képekben! És a végeredmény!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra