Súlyos csapást mért Erzsébet királyné Meghanra és Harryre!

Szinte mindenről önként mondtak le, amikor eldöntötték, kilépnek a királyi családból, Erzsébet királyné most az utolsót is elveszi tőlük.

Úgy tűnik, villámgyorsan lezajlott minden: miután Erzsébet királyné a sajtóból értesült róla, hogy Harry herceg és Meghan hátat fordít a brit uralkodóháznak, a fiatal pár hamar be is rendezkedett az új életre, Kanadába költözött. Ekkor egyértelmű lett az is, hogy ezentúl nem élhetnek majd közpénzből, sőt, a őfelsége és ő királyi felsége megszólítások sem illetik őket többé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés,

Daily Mail most egy újabb megrázó hírről számol be: II. Erzsébet királynő ugyanis állítólag elrendelte, hogy Harry és Meghan sem használhatja többé a neve előtt a "királyi", azaz "royal" jelzőt. Mindezt úgy, hogy Harry és Meghan a közösségi oldalaikat, alapítványaikat is Sussex Royal név alatt hozták létre és kezelik. Instagram-oldaluk például minden rekordot megdöntve épült fel és tart jelenleg már több mint 11 millió követőnél.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Hogy mikortól él Erzsébet királynő rendelete - egyelőre nem tudni. Ahogyan azt sem, Harryéket hogyan érinti valójában mindez. Cikkünk írásakor mindenesetre az Instagramon még "sussexroyal" néven él az oldaluk.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra