Itt a bizonyíték: egymásba szeretett az Exatlon két sztárja! - Fotó

Ma este indul az Exatlon második évada, most egy szerelmi hír teszi pikánsabbá a kezdést.

Ma este indul az Exatlon Hungary második évada, amely ezúttal is a Dominikai Köztársaságban forog. Most azonban a Bajnokok és Kihívóik új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe - jelentette be a TV2 két hete egy közleményében. Azóta az is kiderült, az Exatlon Hungary Bajnok csapatában a második évadban is olimpiai és világbajnok sportolók kaptak helyet.

És az sem titok, kik lesznek a kihívóik! De van itt eg ynagy bejelentés is! 

Íme az Exatlon második évadának Kihívói!

Salander Dorina és Provoda Jodes, az Exatlon Hungary két Kihívója közös fotót posztolt, sőt, a TV2-nek el is ismerték, összejöttek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salander Dorina (@salanderdorina) által megosztott bejegyzés,

"Jodival - mint egyébként a legtöbb Kihívóval - a verseny után is tartottuk a kapcsolatot. Ősztől amikor többet voltam Pesten, sokat találkoztunk kettesben és akkor kezdett komolyabbra fordulni a dolog. Jodi mielőtt kiment Dubaiba, meglátogatott engem Grazban és az is nagyon jól sikerült. Én továbbra is Grazban tanulok, Jodi pedig áprilisig Dubaiban dolgozik. Egyelőre távkapcsolatról beszélhetünk, de amíg itthon van, próbáljuk kihasználni az együtt töltött időt." - mondta a csinos lány.

Címlapfotó: TV2

24 óra