Terrortámadás Németországban - rengeteg sérült van! - Drámai képek

Teherautó hajtott több autóba is hétfőn este Limburgban - terrortámadás volt.

Terrorcselekménynek minősítették a németországi Limburgban hétfőn történt teherautós ütközést – jelentette kedden a ZDF német országos közszolgálati televízió biztonsági körökből származó értesülésekre hivatkozva. A Blikk híre szerint "a Hessen tartományi kisvárosban hétfőn késő délután egy teherautó belehajtott több autóba, az ütközésben nyolc ember megsérült, köztük a teherautó vezetője."

Drámai képek érkeztek a helyszínről!

Mára az is kiderült, a sofőr egy 30 éves szíriai férfi volt, aki a járművet lopta. Egy piros lámpánál álló kamion sofőrjét rángatta ki a fülkéből és ült a helyére. A szemtanúk szerint ezt követően hajtott el, majd felgyorsítva hajtott az autókba. Ezt követően vérző fejjel mászott ki a fülkéből, és zavartnak tűnt, mintha drog hatása alatt lenne.

A Bild.de híre szerint a férfi napközben többször is megpróbált teherautót szerezni, és bár volt már rendőrségi ügye, nem tartották számon iszlamistaként. 2015-ben érkezett Németországba és 2016-ban kapott korlátozott menedékjogi státuszt. A helyszínen őrizetbe vették. A lap friss híre szerint már 9 sérült van.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra