Íme a 9 jel, hogy egy magas érzelmi intelligenciájú emberrel randizol!

Egyre kevesebben vannak, pedig mindenki őket keresi.

Szinte kivétel nélkül minden emberben ott lapul a romantika iránti vágy, igaz, egy részük úgy éli le az életét, hogy rá sem ébred erre. Sőt, ahogy telnek az évek és gyorsul a világ, az emberek érzelmi intelligenciája egyre csak kopik és kopik. Ma már elég csak ráüzenni egy tucat lányra, és egy tuti bekapja a horgot - ezek után ki szeretne udvarolni heteken, vagy hónapokon át?

Sokaknak el is megy a kedve az állandó randizásoktól, hiszen egyre gyakrabban csalódunk, ami a szívügyeket illeti. 

Most megpróbálunk segíteni! Megmutatjuk azt a 9 jelet, ami arra utal, érzelmileg intelligens randipartnerrel akadtál össze!

Már egy mozdulatodból tudja, ha valami bánt, és azonnal megpróbál megvigasztalni, lelket önteni beléd. Viszont épp ezért sosem sajnál látványosan.
  • Szeretné megismerni a hozzád közel álló embereket. Kíváncsi a családodra, a múltadra és barátaidra.
  • Nem csak mondja, tényleg meghallgat. Ha bánt valami, vagy csak beszélhetnéked van, is türelmesen meghallgat, sőt, ha kell, mindent vissza is idéz. Bármikor számíthatsz rá, ha ki akarod önteni a lelked.
  • Nem fél vitatkozni. Ha valamiben nem értetek egyet egymással, kész elmagyarázni az álláspontját, hogy megértsd őt. Ugyanakkor ős is megért, és elfogadja azt is, ha épp másképp gondolsz valamit.
  • Ha úgy látja, rossz társasgába keveredtél, vagy hamis emberek vesznek körül, azt is szóváteszi. Megszabadítana azoktól, akik érdekből barátkoznak veled.
  • Tudja, hogy senki sem tökéletes. Egy ilyen férfi is mondhat, vagy tehet olyat, amivel megbánt, de belátja a hibáját és tud elnézést kérni.
  • Kiszámítható. Persze, tud spontán meglepetéseket okozni, de ami vonzóvá teszi, hogy előre tervez, meg is osztja veled, és nem hagy mindent az utolsó pillanatra.
  • Jól ismerik magukat, tudják a korlátaikat, így sosem fognak olyannal kacérkodni, amit képtelenek megvalósítani.
  • Próbálnak változni, változtatni. Az érelmileg intelligens emberek számára ugyanis fontos a fejlődés, tanulnak a hibáikból.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra