Szívszorító! Levelet írt halott édesanyjának a 4 éves kislány - Megjött a válasz, ez állt benne!

A skót kislány története ma már az egész világot megríkatta.

Négy hónappal ezelőtt az alig 4 éves Ella édesanyja örökre elment - legyőzte a gyilkos kór. A kislány Nőnapon azzal szerette volna meglepni szeretett anyuciját, hogy még utoljára elmondja neki, mennyire nagyon szereti. Küldött hát neki egy képeslapot Nagy meglepetésére érkezett egy válaszlevél.

Feladó: 1-es Angyalkapu, Ég, Mennyország.

"Nagyon-nagyon szeretlek! Egy nagyon okos és különleges nagylány leszel majd. Nagyon büszke vagyok Rád! És annak ellenére, hogy én a Mennyországban vagyok, minden nap vigyázok majd Rád. Szeretlek, ölellek, csókollak - Anyuci" - álltak a kislány válaszlevelében a szívfacsaró sorok.

Ella édesapja, Dean sem tudta szó nélkül hagyni a történetet: "Meg szeretném köszönni annak a jószívű postai dolgozónak, aki aki Ella édesanyjának levelét megírta a Mennyországból." A posta is közleményt adott ki: "Mindannyiukat mélyen megérintett ez a történet"

Íme a Ella, az édesanyja és a különös levél!

Jennifer Lennon december elején, agydaganatban hunyt el. A kislánynak ez volt ez első Anyák napja, hogy nem lehetett szeretett anyucijával. Nagy-Brittaniában a Húsvét előtt három héttel ünneplik az édesanyákat. Ella történetét elhunyt édesanyja testvére hozta nyilvnosságra a Twitterén, a képeihez pedig hozzátette: a kislány hatalmas örömmel fogadta a nem mindennapi levelet.

Címlapkép: Twitter.com/Lindaa_x

24 óra