Rendőrt hívtak! Perverz férfi támadt Kasza Tibi várandós feleségére

Sokkos állapotban hívta Kasza Tibit a déli órákban a felesége, akire fényes nappal támadt egy perverz férfi. 

Pszicho-thrillerbe illő támadás áldozata lett Kasza Tibi felesége. Manker ma délben egy nagy áruházba ment vásárolni, és azért is volt kivételes ez az alkalom, mert férje ezúttal nem tudta elkísérni őt. Köztudott, Tibi jó ideje azt sem engedi párjának, hogy volán mögé üljön, lehetőség szerint mindenhová elkíséri, félti őt, és születendő gyermeküket, Lora Bellát is. Ma azonban nem tudott vele tartani, egy fontos tárgyalás akadályozta meg őt ebben.

Manker az áruház sorai közt sétálva lett figyelmes arra, követi valaki. Az ismeretlen férfi csak nem akart eltűnni a látóteréből, sőt, egyre közelebb ment hozzá, szinte a nyakába hajolt, és ízlésetelen ijesztő dolgokat kezdett suttogni a fülébe. A déli órákban egy tömött áruházban történt mindez, mégsem akadt senki, aki a kétségbeesett kismama segítségére sietett volna.

Manker sokkos állapotban, lépteit szaporázva sietett a pénztárak felé, ahol a pénztárosoknak azonnal szemet szúrt a férfi, és a segítségért könyörgő kismama.

Egyikük azonnal meg is nyomta a pánikgombot, az áruház biztonsági szolgálata pedig azonnal a helyszínre sietett. A férfi még ezekben a percekben is a kismamához simult és perverz gondolatokat suttogott a fülébe, még a várandóssága kapcsán is.

A történet sajnos itt nem ért véget, sőt, hatalmas fordulatot vett!

Kattints a részletekért!

24 óra