Rendőrt hívtak! Perverz férfi támadt Kasza Tibi várandós feleségére

A biztonsági őrök nem tehettek mást, a kismama védelmére siettek, és elindultak vele a kijárat felé. A támadó látszólag fel is szívódott. A biztonsági őr a bejáratnál azonban váratlanul megállt és közölte a még akkor is sokkos állapotban lévő kismamával, "sok sikert kíván" az autóig, de ő nem mehet vele tovább, odáig nem terjed ki a hatásköre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma volt az első koncertem amit a kislányom is hallott Manker pocakjában! Állítólag élvezte ❤️ Most pedig egy kis romantika hármasban ❤️?❤️

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Manker még mindig zaklatott állapotban igyekezett eljutni a kocsijáig, amikor hirtelen azt vette észre, a férfi újra mellette áll. Bepánikolt, majd azonnal a telefonjához kapott és tárcsázta szerelmét. Tibi kérte arra, ugorjon be a kocsijába és zárja magára, a kismamának sikerült is megtennie.

A férfi az ablakon át nézte őt, kaján mosollyal az arcán...

Kasza Tibi természetesen mindent maga mögött hagyva sietetett feleségéhez, a TWN-nek pedig elárulta azt is, mit gondol a történtekről. "Őszintén mondom, megértem, hogy egy biztonsági őrt kötnek a szabályok, de azt gondolom, itt jönne az a minimális emberség, amit ez esetben hiába vártunk. Látják, hogy ott egy kismama egy zaklatóval a nyakában, és így is a pénztárosok vették észre, hogy baj van,... Nem, nem várnám el senkitől, hogy egy ilyen helyzetben menjen ki a parkolóba karatézni, annyit azonban igen, hogy legalább néhány lépést tegyen, legalább addig ne hagyjon magára egy megtámadott nőt, egy kismamát, amíg nem győződik meg róla, hogy békében odaért az autójához, haza tud menni. Ennyi emberséget szeretnék csak kérni - magyarázta a TWN-nek Kasza Tibit, akit nagyon feldúltak az események.

A TV2 sztárja természetesen rendőrt hívott és feljelentést tett.

A biztonsági őrök vezetője és a kiérkező rendőrök is nagyon készségesek volt vele, azonnal kikeresték a kamerák felvételeit, amelyet így a hatóságok meg is kapnak majd. A férfit állítólag sikerült beazonosítani, gyakran látják a környéken.

"Ha ne adj Isten ezért lett volna koraszülött a gyermekem, akkor könnyen lehet, hogy ma engem keresnek és engem visznek el a rendőrök. De úgy gondolom, megtettem, amit meg kellett tennem. Remélem, másokkal így már nem fordulhat majd elő még csak hasonló sem. Ezt ugyanis senkinek nem kívánnám " - mondta Kasza Tibi, akire most még hatalmas feladat vár: meg kell próbálnia segíteni párjának feldolgozni az őt ért traumát.

Tibi a támadásról a közösségi oldalán így számolt ma be:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra