Riasztó hangokra ébredt éjszaka Kasza Tibi felesége! Videóra is vette

Itt a bizonyíték.

Riasztó hangokra ébredt éjszaka Kasza Tibi felesége! Videóra is vette

Május végén robbant a bomba: Kasza Tibi és gyönyörű felesége egy megható videóval tudatta a világgal, rövidesen ők is szülők lesznek. A bejelentés követően alig egy héttel meg is mutatták Manker kismama pocakját, azóta viszont már újabb hónap telt el. Most, a legfrissebb képüket látva sokaknak kikerekedett a szeme: Manker pocakja az elmúlt hetekben hatamasat nőtt, nem csoda, hogy Tibi büszkén mutogatja őt a világnak.

 

A post shared by Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) on

Kasza Tibiékhez rövidesen érkezik a baba, így természetes, hogy a kismama szeretne sokat pihenni és nyugodtan aludni. De nem mindig sikerül.

Nem a belső órája ébresztette ma Kasza Tibi feleségét: Manker hiába szeretett volna ma az átlagosnál is egy picit tovább pihenni, megzavarták az álmát. Miután rájött, képtelen lesz visszaaludni és a zaj sem szűnt meg, kamerát ragadott, hogy utána járjon annak, miért is nem tud pihenni igazán.

 

Ragyogsz kismamám ❤️👼❤️ Pedig én se nézek ki rosszul 😂😂😂

A post shared by KASZA CSALÁD (@manofejek) on

Miután Tibi is felkelt, a felvételt meg is mutatta párjának, aminek az eredménye egy újabb videó lett. Tibi szerint ugyanis ami azon hallható és látható, az még véletlenül sem az, aminek hallatszik és látszik. Ez nem lehet más, csak egy ördögi összeesküvés: a természet, az elemek, és a véletlenek többszöri egybeesése. Íme:

 

A post shared by KASZA CSALÁD (@manofejek) on

 

24 óra