Titokban végleg elhagyta az országot a magyar sztár!

Az interneten tűnt fel, a jelek szerint ott is fog eltűnni Tiv Tivy. A TWN.hu azonban megtalálta.

Az angliai vendégmunkás bő egy évvel ezelőtt tűnt fel, videói, különleges dumái futótűzként terjedtek a fiatalok között. 

Felismerve a lehetőséget egy tévécsatorna be is válogatta egy induló valóságshowjába, ahol Tiv Tivy egész messzire jutott. Azt a népszerűséget, amit a videóival szerzett, azonban már bent nem tudta megismételni.

Noha utána még igyekezett haknizni a málnás dumájával országszerte, annyi megkeresése már sosem lett, mint a műsor előtt.

Tiv Tivy pedig eltűnt.

Nos, szeptember végén arról tudatta a rajongóit, külföldre költözik.

 

bye bye :)

A post shared by Tivadar Deak (@tiv_tivy_hivatalos) on

Mára pedig már az is kiderült, kedven ruhamárkája újonnan nyíló üzletébe felvételizett. Egy élő videóban azt sem szégyellte, még raktárosnak is szívesen megy, sőt, lányokat is keres munkára.

A TWN.hu telefonon érte el az egyik leghíresebb internetes celebet, aki készségesen válaszolt kérdéseinkre, így az is kiderült, miért hagyta el az országot.

"Sok rosszakaró volt, nem akartam otthon maradni. Itt vannak angol barátaim, és ezért is jöttem ki. Otthon se panaszkodtam, voltak szponzoraim, de itt nyugalom van. Az hiányzott. Otthon folyton megállítottak, nem hagytak élni. Jövő szeptemberig maradok, aztán hazamegyek nyaralni" - mondta Tivy, majd folytatta. "Jelentkeztem a kedvenc ruhamárkám egyik üzletébe eladónak. Egy öthetes felvételisorozat lesz, több forduló. Lesznek újra videók is, sok ötletünk van, és újítunk is. Megdöbbentő dolgokat tolunk majd" - ígérte a netceleb, de lényeget pedig a végére hagyta.

"Végleg maradok kint!"

Nos, emlékezzünk Tiv Tivre azzal a videóval, amivel megszületett:

 

24 óra