Szívszorító képek: sztrókja után felismerhetetlen a Reszkessetek betörők sztárja - Fotók

Tizenkét éve már, hogy agyvérzést kapott az otthonában a Reszkessetek betörők második részének legendás alakja. Friss képei rendre sokkolják a film és a színész rajongóit.

1975-ben a The Rocky Horror Showban ismerte meg a világ, így amikor 1992-ben szerepet kapott a nagy sikerrel bemutatott Reszkessetek betörők folytatásában, már egy közel két évtizedes pálya volt a háta mögött. Tim Curry ezekben az években olyan filemkeb is játszhatott, mint a Vadászat a Vörös Októberre, vagy az Oscar című alkotás, amelyekben olyan színsz legendákkal szerepelhetett a filmvásznon, mint Sean Connery, Alec Baldwin, Sylvester Stallone, vagy Ornella Muti.

Fotó: Profimedia/RedDot

Kevin rendre átveri a new york-i luxushotel Mr. Hectorát.

A Reszkessetek betörők folytatásában a luxushotel Mr. Hectoraként lett azonban máig ismert. Nem csoda, hiszen ez az a film, akit azóta is minden évben vetítenek világszerte, így gyerekek százmilliói nőttek fel rajta. Karrierje is töretlen volt, színészkén és szinkronszínészként is keresett alkotó volt, ehészen 2012 júliusáig. Akkor a Los Angeles-i otthonában kapott agyvérzést - orvosai szerint soha nem épül majd fel.

Friss képek készültek a színészről - Megszakad a világ szíve!

Lapozz a szívszorító képekért!
VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra