Meglepő videó a neten Vilmos hercegről: a rajongók csak egy dolgot néznek

Nemcsak sógornője, a 43 éves Meghan hercegné, hanem a 42 éves Vilmos herceg is meglepetésszerűen jelent meg szombaton. Azonban nem a vörös szőnyegen, hanem a neten.

A brit trónörökös az Instagramon egy rövid klippel jelentkezett a We Can End Homelessness című ITV-dokumentumfilmjéből. A 75 éves Károly király fia csak egy dolgot akar szívhez szóló projektjével: figyelmet kelteni, a szó legnemesebb értelmében „Szerintem nagyon fontos, hogy megpróbáljuk megváltoztatni és megkérdőjelezni a hajléktalanságról szóló narratívát” - magyarázza Vilmos a rövid videóban. Majd: „Az emberek együtt élnek vele, minden nap látjuk az életünkben, ez olyasmi, amivel szembe akarok szállni” - folytatta.

A királyi uralkodó néhány másodperc alatt elérte célját: a videójának hatalmas nézettsége lett. Számtalan hozzászólás zúdult alá rövid időn belül: Feltűnő, hogy a királyi rajongók közül sokan déjà vu-t éltek át: „Úgy néz ki, mint az anyukája. Ugyanúgy beszél. Annyira büszke lenne rá” - írta egy követője, aki néhai édesanyjára, Diana hercegnőre emlékezett Vilmos láttán. Egy másik felhasználó kifejtette: „Annyira büszke lenne rá az édesanyja, Vilmos herceg annyira tiszteli őt”. Ennek a rajongónak pedig szintén hasonló asszociációja volt: „Annyira izgatott vagyok a dokumentumfilm miatt. Nincs kétségem afelől, hogy szeretett anyukád, aki gyakran vitt téged hajléktalanszállókra, nagyon büszke rád”.

Hiába, a (királyi) alma nem esik messze a fájától - több szempontból sem.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra