Kilenc évvel fiatalabb sztárral jár Angelina Jolie? - Előkerültek a képek

Két napja, szerdán Angelina Jolie ellátogatott saját „Atelier Jolie” nevű butikjába New Yorkban. Az üzletet tavaly nyitotta, azóta a divatrajongók Mekkája.

Az eseményen Jolie olyan hírességekkel beszélgetett, mint Chris Rock, vagy épp Tory Burch és Diane von Fürstenberg divatikonok. De volt ott még valaki, aki miatt azonnal lecsaptak rájuk a bulvárlapok: a brit rapper és aktivista Akala. A 40 éves férfi ráadásul nem csak itt volt jelen, hanem az elmúlt napokban több eseményen is látták Angelinával. Nem csoda, hogy ez máris találgatásokhoz vezetett.

Több fotó is készült, amin az látszik, ketesben beszélgetnek. A „Hello!” magazin szerint a rapper még a legújabb filmje, a „Maria” premierjére is elkísérte a színésznőt a New York-i Filmfesztiválon. Többen azonban azt állítják, hosszú évek óta barátok a férfival. „Ugyanaz a szenvedélyük, amikor társadalmi és humanitárius ügyekről van szó. Az évek során több olyan együttműködésben is részt vettek, amelyek globális kérdésekre, például az emberi jogokra összpontosítottak” - folytatta az egyik bennfentes.

Nos, majd kiderül. Mint általában minden...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra