Emmy-ruhák: Rita, Sofia, Reese, Selena? - Nem, Jennifer Aniston lopta el a showt - Fotók

A „Shogun” című szamurájeposz lett a 76. Emmy-díjátadó hatalmas győztese - a vörös szőnyegen pedig Jennifer Aniston vitte a prímet.

Szeptember 15-én Hollywood idén másodszor gyűlt össze a Los Angeles-i Peacock Színházban, hogy a 76. Emmy-díjátadón a televíziózás kiemelkedő tehetségeit ünnepelje. Emlékezetes: a 2023-as eseményt a forgatókönyvírók sztrájkja miatt elhalasztották idén januárra, így a két esemény között alig 8 hónap telt el. A Shogun című sorozat hihetetlen számú, 18 díjat zsebelt be.

Díjeső és vörös szőnyeg

Csak úgy, mint az év elején, ezúttal is A medve című alkotás színészei, Jeremy Allen White (33) és Ebon Moss-Bachrach (47) nyerték a legjobb férfi főszereplőnek és a legjobb vígjátéki mellékszereplőnek járó díjat. Liza Colón-Zayas pedig az első Emmy-díját nyerte meg a legjobb női mellékszereplő kategóriában. Alegjobb vígjáték főszerelője a „Hacks” sztárja, Jean Smart lett, és a legnagyobb meglepetés, hogy az alkotás megnyerte a legjobb vígjátéknak járó díjat, megelőzve A medvét. Említésre méltó még, hogy a 61 éves Jodie Foster élete első Emmyjét kapta a True Detective-ben nyújtott alakításáért.

De ami legalább ennyire érdekli a nőket: a vörös szőnyeg! Aniston tarolt - Mutatjuk a legszebb ruhákat!

Galéria: íme Aniston tündöklése és a világsztárok szettjei!
  • Emmy gála, 2024, Jennifer Aniston,
  • Emmy gála, 2024, Jennifer Aniston,
  • Emmy gála, 2024, Jennifer Aniston,
  • Emmy gála, 2024, Jennifer Aniston,
  • Emmy gála, 2024, Jennifer Aniston,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra